Despre mine

Dacă a scrie despre experiențele mele mi-a venit mănușă, postul acesta despre mine l-am început de cel puțin șase ori, fără să fiu în stare să exprim măcar o frază inteligibilă… Se pare că e tare greu să te descrii, să fii și sinceră, și autentică, să lași deoparte inhibiții, frica de a fi judecată, să nu dezvălui prea mult dar nici prea puțin, să nu fi nici plictisitoare, dar nici să nu mai termini cu lauda… Drept urmare, mi-am făcut curaj cu un pahar de Chianti Clasico, o muzică bună și ia citiți ce a ieșit:

Eu sunt Mihaela Fetița. Miha pentru cei apropiați, doamna Fetița pentru cei mai puțin 😊. Și chiar pot fi, și Miha și doamna…Unii mă plac, alții nu. Dar chiar pot să trăiesc cu asta. Am terminat facultatea de Științe Economice, secția Marketing. Părinții m-au văzut diplomat, profesorii matematician, iar eu arhitect. N-am nimerit-o nici unii, nici alții.

Acum locuiesc în Alba Iulia și iubesc orașul, lucrez într-o corporație și îmi place grozav ce fac. Iar când nu mi-o mai plăcea, voi face altceva. Am un soț cu care împart totul, un cățel care îmi topește inima, o soră ambițioasă, o mamă minunată, doi socri care încă se iubesc, o cumnată frumoasă și deșteaptă și câțiva prieteni buni, cu care mai și râd, mă mai și cert, mai și plâng…dar la sfârșitul zilei suntem acolo toți, unii pentru ceilalți, și nu i-aș schimba pe niciunii.

Îmi plac muntele, fotografia, culoarea, pantofii, muzica, cățeii, oamenii pozitivi și cei care nu se iau foarte în serios. Ordinea e total aleatorie. Îmi place să râd și o fac cu toți dinții, îmi place să iubesc și o fac cu tot sufletul, îmi place să muncesc și o fac cu toată puterea. Și îmi place să plec de acasă. O fac cât de des pot și cu toate bagajele. Nu că nu mi-ar plăcea unde stau, că am un apartament chiar fancy, dar sentimentul de a descoperi un loc nou, de a vedea ce nu am mai văzut, de a experimenta ce nu am experimentat, e de neegalat. Evit cărările bătute și mereu sunt curioasă ce e după semnul de interzis, lucru care poate fi total nerecomandat uneori. De aici și numele acestui blog.

Am rumegat un timp ideea de a scrie pentru alții. Nu știam cum (nu că acum aș fi mai pricepută 😊), nu știam cui și cu ce topic. Dar pe măsură ce mai vedeam o țară, un vârf de munte, un alt oraș și mai trăiam o altă experiență, îmi doream din ce în ce mai mult să împărtășesc o bucățică din ea. Să nu se lovească și alții de ce m-am lovit eu, să pot da mai departe ce am învățat, să îi pot inspira pe cei din jurul meu că adevărata bogăție stă în momente trăite și amintiri pe care nu ți le ia nimeni.

Așa că m-am pus pe scris. Și pagină după pagină, am retrăit multe călătorii, momente și frumoase și mai puțin frumoase. Nu știu dacă și cât de talentată sunt, asta veți aprecia voi și vă rog nu mă judecați prea aspru că mă apuc de plâns 😊.

Traseunemarcat.ro e un blog de călătorii, cu destinații și locuri speciale, mai mult sau mai puțin titrate, trăite și nu auzite, un spațiu deschis oricui, unde se acceptă și așteaptă orice sugestie, întrebare sau cum am spune noi corporatiștii feed-back 😊.

Cam atât am avut eu de spus despre mine și acest blog. Enjoy!

Vrei să te țin la curent cu vacanțele și călătoriile mele?
Abonează-te la newsletter


Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

2 thoughts on “Despre mine”

  1. Buna! Oare ai putea sa îmi trimiți harta gpx pt Vf Data? Mulțumesc mult! Sunteți fantastici!

    Reply

Leave a Comment