Asia

Asia este recunoscută ca fiind un continent plin de contraste. Un continent ce alternează plaje idilice cu temple impunătoare, miresme înțepătoare de mirodenii și zâmbete fără sfârșit. Căsuțe firave de stuf cu impunători zgârie nori. Asia înseamnă cu totul altceva decât ce ai cunoscut și întâlnit până acum, motiv pentru care fascinația pentru acest continent nu se va diminua prea curând. Ce destinații turistice din Asia merită să vizitezi?

Pe toate, ar fi răspunsul meu, imediat. Tu hotărăști dacă te vei regăsi pe plajele pline de turiști din Thailanda, printre templele uitate de vreme din Cambodgia, printre lanurile de orez din Vietnam. Sau poate vrei să te pierzi în misteriosul Myanmar, prin munții din Nepal sau jungla din Laos.

Experiența mea în Asia a cuprins destinații turistice mai puțin umblate și o poți urmări în cele ce urmează, urmărind detaliat fiecare țară.

Indonezia - țara soarelui răsare

Cum am ajuns să pun la cale un concediu în Indonezia? Căutând bilete de avion în Madagascar, după ce tocmai renunțasem la cele de Chile, pentru că erau prea scumpe… Mda…cred că e o formă de dependență ș...


Detalii

Thailanda - țara zâmbetelor

Pe orice motor de căutare vei intra, Thailanda va ocupa de departe topul celor mai frumoase recomandări de vacanță. De ce e întreg globul fascinat de țara asta? Păi în primul rând la partea de primire și ospit...


Detalii

Vietnam - ținutul dragonului

De ce ți-aș recomanda să încerci o vacanță în Vietnam?

Pentru că ținutul dragonului zburător e atât de frumos și atât de divers încât două săptămâni ți se vor păre...


Detalii