Bugete călătorii și sfaturi utile

 

Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să fii informat și organizat, iar înainte să pleci undeva îți dorești să știi dacă îți permiți și ce trebuie să faci să împaci partea de confort, cea financiară și mai ales resursa timp. Totul începe cu disponibilul pe care vrei și ai posibilitatea să îl aloci pentru vacanța ta. Apoi, pornind din acest punct trebuie să îți conturezi un așa numit "buget de călătorie".

Vei învăța din experiențele mele ce înseamnă asta, cum poți să îl conturezi și mai ales cum poți face să te simți de cinci stele, cu bani plătiți pentru doar trei. De asemenea vei afla cu ce m-am confruntat eu, la ce să fii atent când călătorești și cum să ai o experiență memorabilă. Indiferent că vei alege drumuri deja umblate de alții, sau mai puțin cunoscute.

Ce veți găsi aici?

DIVERSE SFATURI UTILE DE CĂLĂTORIE gen TIPS & TRICKS

care să îți facă viața mai ușoară. Multe le-am aflat și eu de pe diverse bloguri și le-am experimentat, multe vin din învățăminte proprii (câteodată mai puțin plăcute). Vei beneficia de varianta filtrată și aplicată, ca să zic așa.

și

DIVERSE BUGETE de CĂLĂTORIE

Din punct de vedere organizatoric și financiar am decis să împărțim fiecare vacanță a noastră în patru categorii, respectiv:

1. TRANSPORT

- aici includem absolut tot ce ține de deplasări din momentul în care ieșim de pe ușa casei din Alba Iulia

2. CAZĂRI 

- vei găsi în această secțiune unitățile de cazare alese de noi și review-urile detaliate pentru fiecare dintre ele

3. FOOD and DRINKS

– partea aceasta include atât mese luate în oraș, cât și alimente sau băuturi cumpărate din supermarket, piețe, etc.

4. DIVERSE

– aici includem excursii, ghizi, cadouri. Și să nu uităm de magneți :)

Desigur că modul în care decizi să împarți finanțele e total la latitudinea ta, însă îți poate fi mult mai ușor dacă tragi cu ochiul la exemplele mele de buget.

Acestea fiind spuse, să ai un sejur minunat, indiferent că are loc la cort sau la 5 stele!