România

România nu duce lipsă de obiective turistice, asta cred că e clar pentru noi toți. Avem o țară atât de frumoasă, încât uneori stau și o admir în tăcere, fără să îmi cred ochilor. Abundă de dealuri molcome, pășuni întinse, munți ascuțiți, cascade învolburate, păduri seculare și plaje pline de păsări călătoare.

Însă ce cauți, cum, unde? Ce anume alegi? Desigur că depinde în mare parte de tine și de personalitatea ta. Ce te reprezintă, unde te regăsești? Nu cred că voi avea răspuns la toate întrebările tale, însă pot să îți spun ce vei găsi aici... Pentru că locul în care mă regăsesc mereu este muntele și zona rurală, în acest capitol îți voi împărtăși în mare parte experiențele mele montane pe cărările acestei țari. Am grupat pe masive montane traseele parcurse și pe zone ale țării restul de obiective turistice din România, pe care le-am bătut până acum.

Vezi în care căsuță te regăsești mai bine, fă-ți rucsacul și drum bun să ai!

Munții Apuseni

În Apuseni îți regăsești sufletul... Munții aceștia, cu vârfurile lor domoale îți spun o poveste despre brazi înalți ce acoperă cerul și nori ce sunt portocalii în apus. Ei pot fi despre ciute sfioase ce ...


Detalii

Munții Retezat

Munții Retezat îmi sunt o parte din suflet de când am pus prima dată piciorul, încălțat în adidași albi de sală, pe trasee cu dungi albastre. Ca paltonarii ce mănâncă sâmburi, ce mai.

Detalii

Munții Trascău

Păi într-o zi cu soare realizezi că stai în Alba Iulia (adică eu) și la o oră de mers de oraș ai și tu niște muntișori. Care, deși nu sunt foarte înalți, te încântă cu panorame blânde peste crestele d...


Detalii